ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Ασφάλεια Περιουσιακών Στοιχείων Επιχειρήσεων

Πηγή εισοδήματος και ευζωίας, καρπός γνώσεων και προσπάθειας, χώρος που ζείτε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας: η επιχείρησή σας είναι το παν. Εξασφαλίστε την απρόσκοπτη λειτουργία της, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, χωρίς εμπόδια!

Η INTERAMERICAN προσφέρει την πληρέστερη σειρά ασφαλίσεων για το κτίριο, το περιεχόμενο, το εμπόρευμα, τον εξοπλισμό αλλά και τις βελτιώσεις που εσείς έχετε πραγματοποιήσει σ’ αυτά. Ένα πλήρες εύρος ασφαλιστικών επιλογών καλύπτουν ποικίλες καλύψεις, προστατεύοντας από κάθε απρόοπτο παράγοντα και το έμψυχο δυναμικό της επιχείρησης.

Επιπλέον, η Ασφάλεια Περιουσιακών Στοιχείων Επιχειρήσεων της INTERAMERICAN παρέχει έξυπνα σχεδιασμένα προγράμματα για τις ξενοδοχειακές μονάδες, σε συνεργασία Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων αλλά και ασφάλιση και οδική βοήθεια για όλους τους τύπους και τις κατηγορίες επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Όροι συμβολαίου

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που ολοένα και πιο συχνά, πλήττουν την Ελλάδα, καθιστούν κρίσιμη τη γνώση για την προστασία της επιχείρησής σας από τις πλημμύρες. Η INTERAMERICAN συγκέντρωσε για εσάς όλες τις χρήσιμες πληροφορίες και πρακτικές συμβουλές, από τους αρμόδιους φορείς. Κατεβάστε το infographic με θέμα « Προστατέψτε την επιχείρησή σας από την πλημμύρα» εδώ.

Δείτε το έντυπο για την ασφάλεια από πλημμύρα

Ασφαλιστικές Επιλογές INTERAMERICAN

Ασφάλεια Επιχειρήσεων Business.

Εξασφαλίζουν την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο!

Ζείτε από τη δουλειά σας. Η επιχείρησή σας εξασφαλίζει το εισόδημα για εσάς και την οικογένειά σας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να λειτουργεί απρόσκοπτα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, χωρίς εμπόδια.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος, την τοποθεσία ή το αντικείμενο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, οι κίνδυνοι που απειλούν την επιχείρησή σας είναι πολλοί, απρόβλεπτοι και με δυσάρεστες συνέπειες. Τα προγράμματα ασφάλειας επιχειρήσεων Business εξασφαλίζουν ολοκληρωμένα την επιχείρησή σας προστατεύοντας τόσο το κτίριο όσο και το περιεχόμενο και το εμπόρευμα, τον εξοπλισμό αλλά και τις βελτιώσεις που εσείς έχετε πραγματοποιήσει στο κτίριο.

Σε ποιους απευθύνονται

Τα προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων Business, είναι ιδανικά για τις μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις, με συνολικό ασφαλιζόμενο κεφάλαιο έως €1.500.000. Τα ασφάλιστρα είναι ιδιαίτερα οικονομικά και προσιτά.

  • CLASSIC: Εξασφαλίζει την επιχείρησή σας από μια σειρά κινδύνων, όπως φωτιά και πλημμύρα, αλλά και από ζημιές που μπορεί να υποστεί σε περίοδο ταραχών
  • EXTRA: Εκτεταμένη ασφαλιστική προστασία και σιγουριά, με καλύψεις που, πέρα από τη βασική προστασία, εξασφαλίζουν την επιχείρηση και τον εξοπλισμό σας από κλοπή ή ληστεία αλλά και τη δική σας ευθύνη απέναντι σε τρίτους.
  • TOTAL: Ένα ολοκληρωμένο πακέτο που προστατεύει εσάς, τους ανθρώπους και την επιχείρησή σας από κάθε πλευρά με καλύψεις σχεδιασμένες ώστε να διασφαλίζουν τη συνεχή λειτουργία της κάτω από όλες τις συνθήκες.

Διαφοροποίηση στο ύψος των καλύψεων

Καθώς η δραστηριότητα κάθε επιχείρησης διαφοροποιεί τους κινδύνους στους οποίους εκτίθεται, τα προγράμματα εντάσσουν τις επιχειρήσεις σε διαφορετικές ομάδες. Με τον τρόπο αυτό, καθορίζονται τα ασφάλιστρα που αντιστοιχούν ειδικά στο είδος της καθεμιάς. Επιπλέον, όλες οι επιχειρήσεις δεν έχουν τις ίδιες προδιαγραφές, ούτε στα κτίρια στα οποία στεγάζονται, τις βελτιώσεις που έχουν πραγματοποιήσει, ούτε στο περιεχόμενο, τον εξοπλισμό ή το εμπόρευμά τους.

Τα προγράμματα προσφέρονται σε 3 διαφορετικά πακέτα καλύψεων (CLASSIC, EXTRA, TOTAL), ανάλογα με το βαθμό προστασίας που επιθυμείτε.

Το ύψος του ασφαλιζομένου κεφαλαίου, ανάλογα με την ομάδα που ανήκει η επιχείρηση, υπολογίζεται με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Με βάση τα τετραγωνικά μέτρα της επιχείρησης και το είδος περιεχομένου που διαθέτει
  • Με βάση το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο που δηλώνετε.

Ενημερωτικό φυλλάδιο

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε μια μικρή και ευέλικτη ομάδα από έμπειρα στελέχη και πιστεύουμε ότι συνεργαζόμενοι μαζί μας θα έχετε πολλά οφέλη