ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Οι πρώτοι σούπερ ήρωες που γνωρίζει ένα παιδί είστε εσείς, οι γονείς του. Ακόμα και μετά την ενηλικίωση, τα παιδιά σας, σας βλέπουν ως τους πιο θαρραλέους και δυνατούς ανθρώπους που τους χαρίζουν αγάπη και όλα τα εργαλεία για μία επιτυχημένη ζωή.

Η δημιουργία και η φροντίδα της οικογένειάς σας είναι ο προσωπικός σας θρίαμβος. Προνοήστε γι’ αυτόν!

Με ολοκληρωμένες υπηρεσίες και ασφαλιστικές καλύψεις στον τομέα των σπουδών των παιδιών σας, της ζωής και της αστικής ευθύνης του οικογενειάρχη, η INTERAMERICAN αναλαμβάνει τα άγχη σας. Εσείς κρατάτε μόνο τις χαρούμενες στιγμές.

Για να φροντίσει ολιστικά την υγεία του παιδιού σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το κόστος για τα δίδακτρα και τη ζωή των φοιτητών, αλλά και την κάλυψη των πάγιων εξόδων της οικογένειας αν δεν μπορείτε να είστε εκεί, η INTERAMERICAN προσφέρει πολλές δυνατότητες ασφαλιστικών προγραμμάτων, και με πολύ ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Capital SAVE – Ολοκληρωμένες υπηρεσίες και ασφαλιστικές καλύψεις στον τομέα των σπουδών

Το ιδανικό πρόγραμμα αποταμίευσης για τις σπουδές του παιδιού σας!

Οι σπουδές ενός παιδιού αποτελούν μια επένδυση ζωής, η οποία όχι απλά αποδίδει, αλλά μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη ζωή. Το κόστος σπουδών μπορεί να είναι πολύ υψηλό αν συνυπολογίσουμε το κόστος για δίδακτρα, σίτιση, βοηθήματα, βιβλία, εξοπλισμό, ενοικίαση χώρου διαμονής, μετακινήσεων κ.λπ.

Το τελικό κόστος εξαρτάται επίσης από πολλούς παράγοντες, όπως η πόλη ή η χώρα σπουδών, η χρέωση διδάκτρων ή όχι, η ποιότητα του πανεπιστημίου, το αντικείμενο σπουδών, τα απαραίτητα χρόνια εκπαίδευσης κ.λπ.

Η συστηματική αποταμίευση για τη χρηματοδότηση των μελλοντικών σπουδών ενός παιδιού εξασφαλίζει ότι το βαρύ κόστος των σπουδών μπορεί να αντιμετωπιστεί με μεγαλύτερη άνεση αύριο και δεν θα έχετε στερήσει από το παιδί σας ένα σημαντικότατο εφόδιο, το οποίο είναι μια βασική προϋπόθεση για να πετύχει στη ζωή του.

Η INTERAMERICAN σας προσφέρει ένα σύγχρονο τρόπο αποταμίευσης, το πρόγραμμα INTERAMERICAN Capital SAVE, προκειμένου να μπορέσετε να αποταμιεύετε συστηματικά και αποτελεσματικά, δημιουργώντας ένα σημαντικό κεφάλαιο για τις σπουδές του παιδιού σας.

Τα πλεονεκτήματα του Capital SAVE

  1. Αποταμίευση στα μέτρα σας
  • Μπορείτε να ξεκινήστε με αποταμίευση από μόλις €50 το μήνα
  • Επιλογή της διάρκειαςπου θα αποταμιεύετε με ελάχιστη διάρκεια 10 έτη, ώστε να έχετε διαθέσιμο το κεφάλαιο που θα έχει συσσωρευτεί ακριβώς τη στιγμή που εσείς το έχετε ανάγκη
  • Μπορείτε να ζητήσετε την αυτόματη αναπροσαρμογήτου ποσού αποταμίευσης κάθε χρόνο, έτσι ώστε να ξεκινήστε χαμηλά και να αποταμιεύετε περισσότερα στα επόμενα χρόνια
  • Επιλέγετε τη συχνότηταπου αποταμιεύετε (μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο, έτος)
  • Μπορείτε να συνδέσετε την πληρωμή του προγράμματός σας με πάγια εντολή, ώστε να αποταμιεύετε αυτόματα κάθε μήνα, χωρίς να χρειάζεται να βρίσκετε μεγαλύτερο ποσό κάθε 6μηνο ή έτος
  • Μπορείτε να κάνετε έκτακτες καταβολέςαπό €300 έως €10.000 το χρόνο, οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε
  • Μπορείτε να πάρετε τις αποταμιεύσεις σας στη λήξη ως εφάπαξ για άμεση χρήση ή ακόμη σε προκαθορισμένεςδόσεις, ως συμπληρωματικό εισόδημα την περίοδο εκείνη.
  1. Ασφάλεια Ζωής

Από την πρώτη μέρα κιόλας έχετε ένα περιουσιακό στοιχείο: την εξασφάλιση της αποταμίευσής σας. Ο τρόπος είναι απλός, καθώς κατά την πρώτη καταβολή σας, το μισό ποσό δημιουργεί ένα ικανό κεφάλαιο να προστατεύσει το στόχο σας για τα έτη που έχετε επιλέξει.

Με την ασφάλεια ζωής μειουμένου κεφαλαίου που το Capital SAVE εμπεριέχει, παρέχεται στους δικαιούχους το κεφάλαιο το οποίο έχει καθοριστεί και προβλέπεται από το συμβόλαιο, ώστε να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές συνέπειες της πρόωρης απώλειας ζωής. Το αρχικό ασφαλιζόμενο κεφάλαιο σταδιακά μειώνεται.

Αυτό γίνεται γιατί όπως χτίζονται οι αποταμιεύσεις σας θα έχετε όλο και λιγότερη ανάγκη να ενισχύετε το λογαριασμό σας με ασφάλιση. Με το Capital SAVE έχετε μεγάλη ευελιξία στο σχεδιασμό του προγράμματος αποταμίευσης, έτσι ώστε αυτό να ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και δυνατότητες.

  1. Επένδυση

Είτε είστε πολύ συντηρητικός αποταμιευτής προτιμώντας παραδοσιακού τύπου τοποθετήσεις, είτε θέλετε να έχετε εναλλακτικές επενδυτικές επιλογές με τη δυνατότητα μεγαλύτερων αποδόσεων, το Capital SAVE σας δίνει πλήρη έλεγχο για το πώς θα αξιοποιηθούν οι αποταμιεύσεις σας.

Μπορείτε να επιλέξετε τις τοποθετήσεις που σας ταιριάζουν απόλυτα από μία μεγάλη γκάμα αμοιβαίων κεφαλαίων που διαχειρίζονται κορυφαίοι επαγγελματίες του κόσμου, όπως η BlackRock, η JPMorgan, η Pictet και η Franklin Templeton, αλλά και της Ελλάδας, όπως η AlphaTrust, η Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ, η Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ και η Athos. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να αλλάξετε τις επιλογές σας στα αμοιβαία κεφάλαια οποιαδήποτε στιγμή εσείς επιθυμείτε.

  1. Πρόσθετες καλύψεις

Επιπλέον της προστασίας του στόχου σας, σας δίνεται η δυνατότητα να μεριμνήσετε και για άλλους κινδύνους, οι οποίοι είναι πιθανό να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της αποταμίευσής σας, όπως η απώλεια εισοδήματος, σε ένα δύσκολο οικονομικά περιβάλλον σαν το σημερινό.

  1. Ενημέρωση

Με το statement που λαμβάνετε κάθε χρόνο, μπορείτε να παρακολουθείτε το ποσό της επένδυσής σας και το ποσό του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερώνεστε οποιαδήποτε στιγμή για την πορεία και την εικόνα του συμβολαίου σας στην υπηρεσία my interamerican.

Όροι συμβολαίου Capital Save

Ασφαλιστικές καλύψεις ζωής

Το πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της οικογένειάς σας!

Η ασφάλιση ζωής αποτελεί κάτι εξαιρετικά πιο πολύτιμο από ένα οικονομικό σωσίβιο σε μια δύσκολη στιγμή. Είναι μια έμπρακτη απόδειξη ότι μεριμνάτε για το μέλλον των ανθρώπων που αγαπάτε και οι οποίοι εξαρτώνται oικονομικά από εσάς. Είναι μια πράξη αγάπης και ευθύνης!

Κάθε οικογένεια έχει το δικό της τρόπο ζωής, τις δικές της υποχρεώσεις, τις δικές της ανελαστικές δαπάνες. Η πρόωρη απώλεια της ζωής μπορεί να έχει εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες για την ποιότητα ζωής μίας οικογένειας, η οποία για να καλύψει ανάγκες της όπως, τρέχοντα έξοδααποπληρωμή δανείωνπληρωμή φόρων κληρονομιάς, κ.ά.,  μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο διαβίωσής της.

Η ασφάλιση ζωής είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να εξασφαλίσετε την οικογένειά σας. Με το κεφάλαιο που παρέχει στους δικαιούχους, τους δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές συνέπειες που έχει η πρόωρη απώλεια ζωής.

Video: https://goo.gl/Hx4KyB

Ισόβιος Ασφάλεια Ζωής με Αξία Εξαγοράς: Καταβάλλεται το εφάπαξ ποσό που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, όταν συμβεί η απώλεια ζωής του ασφαλισμένου. Η κάλυψη παρέχεται για όλη τη διάρκεια ζωής του ασφαλισμένου, ενώ αυτός μπορεί να εξαγοράσει το συμβόλαιό του αν το επιθυμεί.

Όροι συμβολαίου: Ισόβιος Ασφάλεια Ζωής με Αξία Εξαγοράς

Απλή Ασφάλεια Ζωής Ετήσιας Διάρκειας: Καταβάλλεται το εφάπαξ ποσό που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, εάν συμβεί η απώλεια ζωής του ασφαλισμένου μέσα στην περίοδο που προβλέπει το συμβόλαιο. Η κάλυψη παρέχεται με ετήσια διάρκεια και μπορεί να ανανεώνεται κάθε χρόνο.

Όροι συμβολαίου: Απλή Ασφάλεια Ζωής Ετήσιας Διάρκειας

Απλή Ασφάλεια Ζωής: Καταβάλλεται το εφάπαξ ποσό που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, εάν συμβεί η απώλεια ζωής του ασφαλισμένου μέσα στην περίοδο που προβλέπει το συμβόλαιο. Η κάλυψη παρέχεται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, π.χ. 10, 20, 30 έτη.

Όροι συμβολαίου: Απλή Ασφάλεια Ζωής

Απλή Ασφάλεια Ζωής Μειουμένου Κεφαλαίου: Καταβάλλεται το εφάπαξ ποσό που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, το οποίο μειώνεται κάθε χρόνο, καθώς σκοπός του είναι η αποπληρωμή των δανείων ή η κάλυψη μειουμένων αναγκών στο μέλλον.

Όροι συμβολαίου: Απλή Ασφάλεια Ζωής Μειουμένου Κεφαλαίου

Ασφάλεια Ζωής από Ατύχημα: Καταβάλλεται το εφάπαξ ποσό που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, εάν συμβεί η απώλεια ζωής του ασφαλισμένου από ατύχημα, μέσα στην περίοδο που προβλέπει το συμβόλαιο.

Αστική Ευθύνη Οικογενειάρχη

Ας κρατήσουμε τις μικρές ή μεγάλες στιγμές, όμορφες και ευχάριστες! Όσο η ζωή γίνεται πιο πολύπλοκη, τόσο οι ευθύνες ενός οικογενειάρχη αυξάνουν. Ακόμα και στις απλές, καθημερινές πράξεις υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείτε κατηγορούμενος και υπόχρεος αποζημίωσης σε κάποιο τρίτο πρόσωπο, για ζημιές που του προκλήθηκαν από αμέλεια δική σας ή των αγαπημένων σας προσώπων.

Φανταστείτε το παιχνίδι των παιδιών να καταλήγει σ’ ένα σπασμένο τζάμι στο γειτονικό σπίτι. Ή το πότισμα των λουλουδιών να λερώνει τα ρούχα ενός περαστικού.

Η Αστική Ευθύνη Οικογενειάρχη INTERAMERICAN φροντίζει ώστε αυτά αλλά και τα πιο σοβαρά ατυχήματα να μην σας επιβαρύνουν μ’ ένα απρόσμενο και συχνά πολύ μεγάλο οικονομικό κόστος. Η ασφάλισή σας, σας καλύπτει για την Αστική Ευθύνη που έχετε προς τρίτους για σωματικές βλάβες ή/και υλικές ζημιές, ή ακόμα και απώλεια ζωής, που μπορεί να προκληθεί από πράξεις ή παραλείψεις δικές σας και των μελών της οικογένειάς σας, ως φυσικά πρόσωπα, στο πλαίσιο των καθημερινών δραστηριοτήτων σας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε μια μικρή και ευέλικτη ομάδα από έμπειρα στελέχη και πιστεύουμε ότι συνεργαζόμενοι μαζί μας θα έχετε πολλά οφέλη