ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Αστική Ευθύνη

 Όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και, πολύ περισσότερο, όλες οι επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της λειτουργίας τους, έχουν σημαντικές υποχρεώσεις και αναλαμβάνουν συγκεκριμένες ευθύνες έναντι εργαζομένων, πελατών, προμηθευτών, μετόχων, ακόμη και έναντι του περιβάλλοντος. Τις ευθύνες αυτές οφείλουν (είτε από τον Νόμο, είτε όχι) να τις καλύπτουν με τα κατάλληλα ασφαλιστήρια.

Ως Αστική Ευθύνη ορίζεται η υποχρέωση που έχει αυτός που προκάλεσε ζημιά σε κάποιον τρίτον, να την αποκαταστήσει. Η ασφάλιση της Αστικής Ευθύνης καλύπτει τις δαπάνες απόκρουσης (π.χ. δικαστικά έξοδα) ή/και ικανοποίησης των αξιώσεων του τρίτου κατά του ασφαλισμένου (δηλ. των αποζημιώσεων), οι οποίες οφείλονται σε πράξεις ή παραλείψεις του.

Τα προγράμματα Αστικής ευθύνης της INTERAMERICAN έχουν σχεδιαστεί να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών, εξασφαλίζοντας προστασία για τις περισσότερες ενδεχόμενες ζημιές.

Παρέχουν μεγάλη ευελιξία επιλογών σε προαιρετικές καλύψεις και μέσα από τα εναλλακτικά σχέδια και προγράμματα, προσφέρουν καλύψεις υψηλής ποιότητας, ώστε να μπορεί ο ασφαλισμένος μας να αποκτήσει το πρόγραμμα που επιθυμεί, νιώθοντας την ασφάλεια που χρειάζεται.

Ασφαλιστικές Επιλογές INTERAMERICAN

  • Ασφάλιση Γενικής Αστικής Ευθύνης

Απευθύνεται σε όλους εσάς τους επαγγελματίες που επιθυμείτε κάλυψη για σωματικές βλάβες, απώλεια ζωής ή υλικές ζημιές που θα προκαλέσετε σε τρίτο και οφείλονται σε ατύχημα, που θα συμβεί κατά τη λειτουργία των ασφαλισμένων χώρων ή από τη δραστηριότητά τους.

Ειδικότερα, αφορά επιχειρήσεις εστίασης, αθλητικά κέντρα, εκπαιδευτήρια, κινηματογράφους, θέατρα, σταθμούς αυτοκινήτου, κατασκευαστές/ εργολάβους, διαχειριστές πολυκατοικιών, καθώς και ιδιοκτήτες κατοικιδίων, οικογενειάρχες, κ.α.

  • Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Τουριστικών Μονάδων

Απευθύνεται σε εσάς που διαθέτετε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία, καθώς και κατοικίες βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Καλύπτει την ευθύνη σας για αποζημιώσεις που διεκδικούν οι πελάτες σας, για ατυχήματα (σωματικές βλάβες ή/και υλικές ζημιές) που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στον χώρο της επιχείρησής σας.

Δείτε περισσότερα εδώ

  • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης

Σας εξασφαλίζει την αστική ευθύνη απέναντι σε τρίτους για πράξεις και παραλείψεις που άθελά σας διαπράξατε εσείς ή το προσωπικό σας.

Περιλαμβάνει τα εξής προγράμματα:

  • Ασφάλιση Ευθύνης Στελεχών (σύνδεση με την ενότητα Επιχειρηματικές Ασφάλειες “Business Insurance”)
  • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Ιατρών
  • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Τεχνικών
  • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Φαρμακοποιών
  • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Δικηγόρων
  • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Λογιστών

Επιπλέον, περιλαμβάνει προγράμματα Επαγγελματικής ευθύνης Διαμεσολαβούντων, Πολιτικών Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων, καθώς και Ιδιωτικών Κέντρων Τεχνικών Ελέγχου Οχημάτων (Ι.Κ.Τ.Ε.Ο.).

  • Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Εργοδότη

Σας καλύπτει για την αστική ευθύνη που έχετε εσείς ως εργοδότης και οι αντιπρόσωποί σας, για εργατικά ατυχήματα, σε υπαλλήλους ή εργάτες, που απασχολούνται στην επιχείρησή σας.

  • Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Προϊόντος

Σας καλύπτει εάν είστε κατασκευαστής, εισαγωγέας ή έμπορος για αποζημιώσεις που θα υποχρεωθείτε να καταβάλλετε σε τρίτους για σωματικές βλάβες ή/και υλικές ζημιές που θα προκληθούν από τη χρήση ελαττωματικού προϊόντος.

Όροι συμβολαίου:

Αστική Ευθύνη

Αστική Ευθύνη Επιχειρήσεων

Αστική Ευθύνη Τουριστικών Μονάδων

Αστική Ευθύνη Τουριστικών Μονάδων

Αστική Ευθύνη: Μία σύγχρονη επιχειρηματική ανάγκη

Η τουριστική μονάδα σας αποτελεί πηγή εισοδήματος για εσάς και την οικογένειά σας. Είναι σημαντικό να εξασφαλίζετε την απρόσκοπτη λειτουργία της κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμα και αν βρεθείτε αντιμέτωποι με απρόβλεπτες διεκδικήσεις πελατών σας, που θα είχαν δυσάρεστες οικονομικές συνέπειες για τη βιωσιμότητα και τη φήμη της επιχείρησής σας.

  • Το πρόγραμμα ασφάλισης «Αστική Ευθύνη Τουριστικών Μονάδων INTERAMERICAN» απευθύνεται στους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων, ξενοδοχείων, καθώς και κατοικιών βραχυχρόνιας μίσθωσης.
  • Καλύπτει την Ευθύνη σας για αποζημιώσεις που διεκδικούν οι πελάτες σας, για ατυχήματα (σωματικές βλάβες ή/και υλικές ζημιές) που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο χώρο της επιχείρησής σας, από αμέλεια ή παραλείψεις δικές σας ή των προσώπων που έχετε στην υπηρεσία σας και σχετίζονται με τους χώρους λειτουργίας και τις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας.
  • Σας προσφέρει δυνατότητα επιλογής ομαδοποιημένων καλύψεων και σχεδίων, ανάλογα με τα όρια της ευθύνης που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας.

Βιβλίο Όρων – Αστική Ευθύνη Τουριστικών Μονάδων

Καλύψεις Αστικής Ευθύνης Τουριστικών Μονάδων

Ευέλικτες επιλογές

Η Αστική Ευθύνη Τουριστικών Μονάδων INTERAMERICAN σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στα προγράμματα EXTRA ή TOTAL, ανάλογα με το βαθμό προστασίας που επιθυμείτε.

Τα προγράμματα είναι εμπλουτισμένα με επιπλέον καλύψεις ώστε να έχετε μία ολοκληρωμένη προστασία για τον χώρο των εγκαταστάσεών σας από συνήθεις κινδύνους, όπως Πυρκαγιά, Διαρροή Σωληνώσεων, Κολυμβητικές Δεξαμενές, Τροφική Δηλητηρίαση, Κλοπή/Διάρρηξη Δωματίου κ.α.

Πολύ σημαντική είναι η ασφάλεια και για το προσωπικό σας. Μέσω της κάλυψης Εργοδοτικής ευθύνης εξασφαλίζετε τη σιγουριά που χρειάζεστε, διατηρώντας ένα υγιές και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε έξι διαφορετικά προγράμματα ασφάλισης ανάλογα με τα όρια, για τα οποία επιθυμείτε να ασφαλιστείτε.

Προϊόντα και καλύψεις

Προϊόντα και καλύψεις ΑΕ Τουριστικών Μονάδων

Απαλλαγές

Απαλλαγές Αστική Ευθύνη Τουριστικών Μονάδων

Αστική Ευθύνη Ιατρών

Με συνέπεια δίπλα σας

Ως γιατρός στέκεστε πάντα στο πλευρό των ασθενών σας όταν σας χρειάζονται. Όμως, παρά τις καλύτερες προθέσεις, μερικές φορές η έκβαση μιας ιατρικής επέμβασης, παρακολούθησης ή διάγνωσης, μπορεί να είναι δυσάρεστη για τον ασθενή και να επιφέρει συνέπειες και για εσάς.

Η INTERAMERICAN βρίσκεται στο πλευρό σας, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, όταν εσείς χρειάζεστε υποστήριξη. Με το πρόγραμμα Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Ιατρών εξασφαλίζει ασφαλιστική κάλυψη και νομική υποστήριξη σε όλες τις ειδικότητες του ιατρικού κλάδου ο οποίος επωμίζεται αντικειμενικά τεράστιες ευθύνες.

Η Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Ιατρών της INTERAMERICAN είναι ένα ειδικά μελετημένο και σύγχρονο πρόγραμμα που απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και παρέχει κάλυψη αστικής ευθύνης για αποζημιώσεις που μπορεί να διεκδικήσουν ασθενείς τους.

Τι καλύπτει το πρόγραμμα Αστικής Ευθύνης Ιατρών

Η Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Ιατρών σας εξασφαλίζει με πληρότητα. Το πρόγραμμα καλύπτει:

  • Απώλεια ζωής ή σωματικές βλάβες που μπορεί να προκύψουν από πράξεις ή παραλείψεις που οφείλονται σε δική σας αμέλεια, κατά την άσκηση του επαγγέλματός σας
  • Ατυχήματα που μπορεί να συμβούν στο χώρο του ιδιωτικού σας ιατρείου και για τα οποία φέρετε ευθύνη

Συμπεριλαμβάνονται οι δικηγορικές αμοιβές και τα δικαστικά έξοδα που ενδεχομένως απαιτηθούν για την απόκρουση ή το διακανονισμό οποιασδήποτε σχετικής απαίτησης, εντός των ορίων κάλυψης στα Αστικά Δικαστήρια.

Επιπλέον, η INTERΑMERICAN προσφέρει καταβολή των δικηγορικών αμοιβών και δικαστικών εξόδων, μέχρι του ποσού των €10.000 για την υπεράσπιση του ασφαλιζόμενου σε Ποινικά Δικαστήρια για εξ αμελείας παραβάσεις, που καλύπτονται από την ασφαλιστική σύμβαση.

Τι εξασφαλίζει και πόσο κοστίζει η ασφάλεια Αστικής Ευθύνης Ιατρών

Η Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Ιατρών σας εξασφαλίζει μεγάλο εύρος επιλογών ασφαλιζόμενων κεφαλαίων, από €100.000 μέχρι €1.500.000, ανάλογα με το βαθμό προστασίας που επιθυμείτε.

Παράλληλα έχει ιδιαίτερα προσιτά ασφάλιστρα, που μπορούν να γίνουν ακόμη πιο οικονομικά με την επιλογή του απαλλασσόμενου ποσού, δηλαδή του ποσού με το οποίο συμμετέχετε, εσείς ή άλλος φορέας.

Γιατί να επιλέξετε ασφάλεια Αστικής Ευθύνης Ιατρών

  • Σας εξασφαλίζει προστασία υψηλού επιπέδου
  • Σας παρέχει κάλυψη αστικής ευθύνης έως €1.500.000
  • Σας παρέχει κάλυψη δικαστικών εξόδων και δικηγορικών αμοιβών σε οποιαδήποτε περίπτωση
  • Σας καλύπτει και για ατυχήματα που μπορεί να συμβούν στους επισκέπτες στο χώρο του ιδιωτικού σας ιατρείου
  • Σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε το γιατρό, το διαγνωστικό κέντρο και το νοσηλευτικό ίδρυμα που επιθυμείτε.
  • Έχει ιδιαίτερα ανταγωνιστικά ασφάλιστρα
  • Σας προστατεύει με το κύρος και την αξιοπιστία της INTERΑMERICAN, μιας κορυφαίας εταιρείας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και με την υποστήριξη του Ομίλου ACHMEA, ενός από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς οργανισμούς στην Ευρώπη.

Έντυπο Αστικής Ευθύνης Ιατρών

Αστική Ευθύνη Τεχνικών

Καλύψτε την ευθύνη απέναντι στους πελάτες σας

Είστε πιστοποιημένος επαγγελματίας, με αναγνωρισμένα προσόντα και φροντίζετε πάντα να προσφέρετε τις καλύτερες υπηρεσίες. Όμως, ανεξάρτητα από την ποιότητα της εργασίας σας, μερικές φορές μπορεί να συμβεί κάτι που να προκαλέσει ζημιά στους πελάτες σας.

Με το πρόγραμμα ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Τεχνικών από την INTERAMERICAN, μπορείτε να αντιμετωπίσετε διεκδικήσεις πελατών που μπορούν να προκύψουν, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν δυσάρεστες οικονομικές συνέπειες για εσάς και τη βιωσιμότητα και τη φήμη της επιχείρησής σας.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε ειδικά για επαγγελματίες:

  • ηλεκτρολόγους
  • υδραυλικούς
  • ψυκτικούς
  • συντηρητές καυστήρων

αλλά και μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις που παρέχουν τις υπηρεσίες αυτές και που έχουν κύκλο εργασιών μέχρι και €250.000 ετησίως.

Η ασφάλιση αστικής ευθύνης για μια σειρά από τεχνικά και μη επαγγέλματα που παρέχουν υπηρεσίες είναι πλέον υποχρεωτική. Το πρόγραμμα σάς εξασφαλίζει ολοκληρωμένη κάλυψη της επαγγελματικής αστικής σας ευθύνης, σύμφωνα με το νόμο 3844/2010 και τα Προεδρικά Διατάγματα για τα τεχνικά επαγγέλματα και την παροχή υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Τι καλύπτει το πρόγραμμα ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Τεχνικών

Το πρόγραμμα ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Τεχνικών σας καλύπτει για αποζημιώσεις που μπορεί να διεκδικήσουν οι πελάτες σας από ατυχήματα (σωματικές βλάβες ή/και υλικές ζημιές), που μπορεί να γίνουν με δική σας υπαιτιότητα, στα πλαίσια άσκησης της επαγγελματικής σας δραστηριότητας στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, σας καλύπτει για:

  • Αμελείς πράξεις ή παραλείψεις δικές σας ή των προσώπων που έχετε στην υπηρεσία σας, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, ως κατασκευαστής ή συντηρητής του έργου
  • Αξιώσεις σε σχέση με οποιοδήποτε ελάττωμα του προϊόντος, που χρησιμοποιήθηκε για την εκτέλεση του έργου
  • Αξιώσεις από λανθασμένο σχεδιασμό-μελέτη του έργου, μια πρωτοποριακή παροχή για την ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Όροι Συμβολαίου

Πόσο κοστίζει η Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Τεχνικών INTERAMERICAN

Το πρόγραμμα Αστικής Ευθύνης έχει ιδιαίτερα προσιτό κόστος.

Παράδειγμα: Για επιχείρηση με ετήσιο τζίρο €150.000, που επιλέγει όριο κάλυψης €200.000, τα ασφάλιστρα είναι €480 το χρόνο.

Γιατί να επιλέξετε Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Τεχνικών από την INTERAMERICAN

Το πρόγραμμα ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Τεχνικών σας εξασφαλίζει:

  • Ολοκληρωμένη προστασία
  • Πρωτοποριακές παροχές και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών
  • Επιλογή του σχεδίου που είναι κατάλληλο για εσάς
  • Απλές διαδικασίες
  • Ταχύτητα στις αποζημιώσεις
  • Ιδιαίτερα προσιτά ασφάλιστρα
  • Κύρος και αξιοπιστία από την INTERAMERICAN, με την υποστήριξη του ισχυρού ευρωπαϊκού ομίλου ACHMEA.

Αστική Ευθύνη Φαρμακοποιών

Ως φαρμακοποιός, είστε δίπλα στους ανθρώπους που σας χρειάζονται και σας έχουν ανάγκη σε κάθε δυσκολία. Και χάρη στην ενσυναίσθησή σας, αλλά και στο υψηλό αίσθημα ευθύνης είστε εκεί για να βοηθήσετε, παρέχοντας τις υπηρεσίες σας οποιαδήποτε στιγμή.

Στην INTERAMERICAN γνωρίζουμε ποσό σημαντικό είναι να δημιουργείτε ένα ασφαλές περιβάλλον μέσα στο οποίο θα μπορείτε να εξασκείτε το επάγγελμά σας και να εξυπηρετείτε τους πελάτες σας, προάγοντας καθημερινά τη φήμη της επιχείρησής σας.

Καλύψεις του προγράμματος

Η ασφάλιση Επαγγελματικής ευθύνης:

  • Σας προστατεύει από ατυχήματα που μπορεί να προκύψουν κατά διάρκεια της λειτουργίας της επιχείρησή σας, με τις παρακάτω καλύψεις: Γενική Αστική Ευθύνη (φαρμακείου), Πυρκαγιά, Έκρηξη, Βραχυκύκλωμα, Διαρροή σωληνώσεων, Ζημιές τρίτων από περιβαλλοντική ζημιά, Φωτεινές επιγραφές και Φωτοεκφόρτωση εμπορευμάτων.
  • Σας εξασφαλίζει την αστική ευθύνη απέναντι σε τρίτους για πράξεις και παραλείψεις που άθελά σας διαπράξατε εσείς ή το προσωπικό σας.

Επιπλέον, παρέχεται ως προαιρετική κάλυψη η Ευθύνη εργοδότη για το προσωπικό σας.

Επιλέγοντας την κάλυψη Ευθύνης εργοδότη μπορείτε να είστε σίγουροι και για το προσωπικό σας, διατηρώντας ένα υγιές κι ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

Με την κάλυψη αυτή θα νοιώθετε την ηρεμία, την ασφάλεια και την προστασία που αξίζετε…

Ευέλικτες επιλογές και προσιτά ασφάλιστρα!

Η ασφάλιση Επαγγελματικής ευθύνης σάς προσφέρει μεγάλο εύρος επιλογών ασφαλιζόμενων ορίων, από €100.000 μέχρι €1.000.000, ανάλογα με τον βαθμό προστασίας που επιθυμείτε, εξασφαλίζοντάς σας οικονομικά ασφάλιστρα.

Αστική Ευθύνη Δικηγόρων

Στην INTERAMERICAN γνωρίζουμε αρκετά καλά ότι το επάγγελμά σας είναι ιδιαίτερα σημαντικό και πόσο μάλλον στις μέρες μας όπου οι απαιτήσεις είναι πιο αυξημένες.

Το γεγονός αυτό οφείλεται στις μεγάλες ευθύνες και στα ποικίλα θέματα που έχετε να διαχειριστείτε, στο μεγάλο όγκο πληροφοριών που χρειάζεται να μελετήσετε, καθώς και στο ύψος των διεκδικούμενων χρηματικών αποζημιώσεων.

Η ασφάλιση Επαγγελματικής ευθύνης σάς προστατεύει για απαιτήσεις και διεκδικήσεις που εγείρονται από πελάτες σας και θα προκληθούν λόγω λάθους ή παράλειψής σας, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της εργασίας σας.

Επιλέξτε την κατάλληλη ασφάλεια που εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες

Η INTERAMERICAN σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης Επαγγελματικής ευθύνης, αλλά και επιπλέον συμπληρωματικές καλύψεις.

Καλύψεις του προγράμματος

Η ασφάλιση Επαγγελματικής ευθύνης:

  • Σας εξασφαλίζει την αστική ευθύνη απέναντι σε τρίτους για πράξεις και παραλείψεις που άθελά σας διαπράξατε εσείς ή το προσωπικό σας.
  • Σας παρέχει κάλυψη για κινδύνους όπως: Απώλεια εγγράφων, απάτη, συκοφαντία και δυσφήμιση

Προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε την κάλυψη Γενικής αστικής ευθύνης που εξασφαλίζει την επαγγελματική σας στέγη, στην οποία ασκείτε τη δραστηριότητά σας, καθώς και την κάλυψη Ευθύνης εργοδότη, για το προσωπικό σας.

Επιλέγοντας την κάλυψη Ευθύνης εργοδότη μπορείτε να είστε σίγουροι και για το προσωπικό σας, διατηρώντας ένα υγιές και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

Με την κάλυψη αυτή θα νοιώθετε την ηρεμία, την ασφάλεια και την προστασία που αξίζετε…

Ευέλικτες επιλογές και προσιτά ασφάλιστρα!

Η ασφάλιση Επαγγελματικής ευθύνης σας προσφέρει μεγάλο εύρος επιλογών ασφαλιζόμενων ορίων, από €30.000 μέχρι €600.000, ανάλογα με το βαθμό προστασίας που επιθυμείτε, εξασφαλίζοντάς σας οικονομικά ασφάλιστρα.

Αστική Ευθύνη Λογιστών

Καθημερινά, βρίσκεστε αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις που ασκούν πίεση στη δραστηριότητά σας και κατ’ επέκταση στην οικονομική ευρωστία, αλλά και στη φήμη σας.

Το γεγονός αυτό οφείλεται στις αυξημένες εργασίες που αφορούν τις συναλλαγές σας με τις φορολογικές αρχές, στην οργάνωση των εργασιών σας, αλλά και στην ηλεκτρονική αυτοματοποίηση των συστημάτων.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, με συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις η ΙΝΤERAMERICAN προστατεύει την επαγγελματική σας καριέρα και τη φήμη σας.

Καλύψεις του προγράμματος

Η ασφάλιση Επαγγελματικής ευθύνης:

  • Σας εξασφαλίζει την αστική ευθύνη απέναντι σε τρίτους για πράξεις και παραλείψεις που άθελά σας διαπράξατε εσείς ή το προσωπικό σας.
  • Σας παρέχει κάλυψη για κινδύνους όπως: Απώλεια εγγράφων, απάτη, συκοφαντία και δυσφήμιση

Προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε την κάλυψη Γενικής αστικής ευθύνης που εξασφαλίζει την επαγγελματική σας στέγη, στην οποία ασκείτε τη δραστηριότητά σας, καθώς και την κάλυψη Ευθύνης εργοδότη, για το προσωπικό σας.

Επιλέγοντας την κάλυψη Ευθύνης εργοδότη μπορείτε να είστε σίγουροι και για το προσωπικό σας, διατηρώντας ένα υγιές κι ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

Με την κάλυψη αυτή θα νοιώθετε την ηρεμία, την ασφάλεια και την προστασία που αξίζετε…

Ευέλικτες επιλογές και προσιτά ασφάλιστρα!

Η ασφάλιση Επαγγελματικής ευθύνης σας προσφέρει μεγάλο εύρος επιλογών ασφαλιζόμενων ορίων, από €30.000 μέχρι €600.000, ανάλογα με το βαθμό προστασίας που επιθυμείτε, εξασφαλίζοντάς σας οικονομικά ασφάλιστρα.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε μια μικρή και ευέλικτη ομάδα από έμπειρα στελέχη και πιστεύουμε ότι συνεργαζόμενοι μαζί μας θα έχετε πολλά οφέλη