Ασφάλεια Ζωής

Μια πράξη αγάπης και ευθύνης! Δείτε πώς θα υπολογίσετε το κεφάλαιο που χρειάζεστε και πόσο κοστίζει η Ασφάλεια Ζωής για τις δικές σας ανάγκες.

Ενημερωτικό βίντεο

Όροι συμβολαίου: Ασφάλιση_Ζωής_Από_Ατύχημα

Ασφάλεια Εισοδήματος

Μάθετε τί είναι και πόσο κοστίζει, για να προστατέψετε το σημαντικότερο περιουσιακό σας στοιχείο, το εισόδημά σας!

Ενημερωτικό βίντεο

Όροι συμβολαίου: Ασφάλιση_Μόνιμης_Απώλειας_Εισοδήματος(ΜΟΑΣ)

Ασφάλιση Μόνιμης και Ολικής Ανικανότητας Εφάπαξ Κεφαλαίου

Η Ασφάλιση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας Εφάπαξ Κεφαλαίου καλύπτει την απώλεια εισοδήματος που οφείλεται σε μόνιμη ολική ανικανότητα από ατύχημα ή ασθένεια.

Όροι συμβολαίου: Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας Εφάπαξ Κεφαλαίου

Ασφάλιση Επαγγελματικής Ικανότητας από Ατύχημα

Καλύπτει σε περίπτωση ατυχήματος η απώλεια της επαγγελματικής ικανότητας του εργαζομένου λόγω ολικής απώλειας ή απώλειας λειτουργικότητας άκρου, οργάνου ή μέλους του σώματος καθώς και τα έξοδα θεραπείας. Επιπλέον καλύπτεται και η απώλεια ζωής συνεπεία ατυχήματος εάν αυτή προκύψει σε προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.

Όροι συμβολαίου: Ασφάλιση_Επαγγελματικής_Ικανότητας_Από_Ατύχημα

Ασφάλιση Επαγγελματικής Ικανότητας από Ασθένεια

Καλύπτεται σε περίπτωση ασθένειας η μόνιμης ολικής ανικανότητας του ασφαλισμένου να ασκεί το επάγγελμα που ασκούσε ή άλλο ανάλογο με τα προσόντα και τη μόρφωσή του. Επιπλέον καλύπτονται και έξοδα θεραπείας για την αντιμετώπιση των 17 σοβαρών ασθενειών (οι οποίες αναφέρονται στους όρους κάλυψης).

Όροι συμβολαίου: Ασφάλιση_Επαγγελματικής_Ικανότητας_Από_Ασθένεια

Απαλλαγή Πληρωμής Ασφάλιστρων λόγω Ανικανότητας

Καλύπτει την αδυναμία του Ασφαλισμένου να καταβάλλει οποιαδήποτε δόση ασφαλίστρων (Βασικής Ασφάλειας Ζωής και Προσαρτημάτων του ασφαλιστηρίου) εφόσον επήλθε ολική ανικανότητα του.

Ως Μόνιμη Ολική Ανικανότητα Ασφαλισμένου που ασκεί επάγγελμα με αμοιβή ή κέρδος ορίζεται: H ανικανότητα του ασφαλισμένου λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, να ασκεί το επάγγελμα που ασκούσε με αμοιβή ή κέρδος κατά το χρόνο που εκδηλώθηκε η ανικανότητά ή άλλο επάγγελμα το οποίο δήλωσε στην Εταιρία, είτε στην αρχική αίτηση προς ασφάλιση, είτε κατόπιν αλλαγής. Απαραίτητη προϋπόθεση ορίζεται η πάροδος χρονικού διαστήματος τουλάχιστον έξι (6) συνεχών μηνών τέτοιας ανικανότητας. Σε κάθε περίπτωση, κατά τη διάρκεια της ανικανότητας ο ασφαλιζόμενος δεν πρέπει να απασχολείται σε οποιοδήποτε επάγγελμα με αμοιβή ή κέρδος

Ως Μόνιμη Ολική Ανικανότητα Ασφαλισμένου που δεν ασκεί επάγγελμα με αμοιβή ή κέρδος ορίζεται: Η πλήρης και αντικειμενική αδυναμία του ασφαλισμένου, λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, να εκτελεί χωρίς τη βοήθεια ετέρου προσώπου, τις ακόλουθες ημερήσιες δραστηριότητες για χρονικό διάστημα τουλάχιστον έξι (6) μηνών από την ημερομηνία που γνωστοποίησε την αδυναμία του αυτή στην Εταιρία:

  1. Μετακίνηση εντός της οικίας του
  2. ‘Ένδυση
  3. Σίτιση

Όροι συμβολαίου: Απαλλαγή_Πληρωμής_Ασφαλίστρων(ΑΠΑ)

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε μια μικρή και ευέλικτη ομάδα από έμπειρα στελέχη και πιστεύουμε ότι συνεργαζόμενοι μαζί μας θα έχετε πολλά οφέλη